top of page

Vår fantastiska kock Anna

Vi på Päronet är så stolta över vår alldeles egna kock Anna som varje dag lagar mat och mellanmål från grunden med ekologiskt och närproducerat tänk.

Köket är placerat i mitten av byggnaden och utgör en naturlig central punkt i vår verksamhet. 

Vi prioriterar hög kvalitét på de råvaror vi använder, så att ditt barn alltid ska få näringsrik, varierande och riktigt bra mat på Montessoriförskolan Päronet.

Vår kock arbetar utefter saperemetoden så att ditt barn får använda alla sinnen vid varje matsituation.

 

En typisk "matdag" på päronet är

- frukost kl.08.00

- lunch kl.11.00/11.30

- mellanmål kl.14.00

Kolla in Annas instagram

Välkommen!

Vi är Montessoriförskolan Päronet i Kristianstad. Vi är ett föräldrar-kooperativ som sätter ditt barn och dig som förälder i fokus. Vårt mål är att vara en lyhörd förskola med höga ambitioner, så att ditt barn får bästa möjliga förutsättningar för att trivas och utvecklas hos oss. 

Lilla My

På Lilla My går de minsta barnen mellan ett och tre års ålder. Vi lär dem tidigt att själva träna med av- och påklädning. Dessutom fokuserar vi på att barnen skall utveckla sin sinnen med olika lekar - musik, vattenlek, fingerfärg etc.

Snusmumriken

På Snusmumriken arbetar vi i alla vardagliga situationer för såväl individen som gruppen. Vi vill stärka barnet i att hantera vardagliga situationer som toalettbesök, matsituationer, socialt samspel och för att stärka barnets självständighet och självkänsla.

 

Ställ ditt barn i kö!

Här hittar du info om hur du ställer ditt barn i kö

bottom of page